2021-10-26 06:41Pressmeddelande

Wim Hofs världssuccé – äntligen på svenska

Är du redo att utmana din potential?

Han har blivit känd som ”Ismannen” med över 20 världsrekord i Guinness rekordbok. Wim Hof har tillbringat timmar i iskallt vatten och sprungit barfotamaraton såväl i stekhet ökensand som över arktiska vidder. Hans största bedrift är dock att ha skapat metoden som förändrat tusentals människors liv genom djupandning och kyla.

Wim Hofs budskap är att du kan göra det omöjliga. Du kan övervinna sjukdomar, öka ditt psykiska välbefinnande, förbättra din fysiska prestationsförmåga och behålla kontrollen i stressade situationer.

Du kan helt enkelt bli starkare, friskare och lyckligare genom Wim Hof-metoden.

För första gången på svenska ger Wim Hof den heltäckande sammanställningen av sin metod. Dessutom delar han den lika personliga som gripande berättelsen om hur metoden blev till.

I den svenska utgåvan finns ett nyskrivet förord av Alexander Warg-Pärleros, grundare av Framgångspodden, som mer än många andra kan vittna om hur Wim Hof kan förändra ditt liv.

En sak är nämligen är nämligen säker: Du kan kliva ned i Wim Hofs isvak som en människa, men du kan aldrig kliva ur vaken som densamme.

__________________________________________________

ISBN 978-91-7965-160-2
Utgivningsdatum 2021-11-16
Recensionsdag 2021-11-30


Om Volante

Volantes vision är att göra världen lite klokare och roligare. Det försöker vi uppnå genom att sprida idéer, kunskap och berättelser. Man kan beskriva oss som ett bokförlag och en agentur — hos oss finns Nobelpristagare, hyllade forskare, föreläsare, tänkare och författare som vill göra skillnad. Volante driver också Gamla stans bokhandel på Stora Nygatan 7 i Stockholm.


Kontaktpersoner

Matilda Berg
PR-, sälj- och marknadsansvarig
Matilda Berg
Janna Gränesjö
PR- och talaransvarig
Janna Gränesjö