2020-06-11 12:54Pressmeddelande

Kjell A Nordström sommarpratar 17:e juli

Ekonomiforskaren, författaren och talaren Kjell A. Nordström har en mängd gånger de senaste månaderna blivit intervjuad i såväl rysk tv som i otaliga podcasts om vad som händer med världsekonomin denna virusvår.

I sitt sommarprogram den 17:e juli kommer han beröra detta, men också gå till botten med vad ekonomi egentligen handlar om. Han kommer också bjuda på glimtar ur sin personliga historia, om resan från en avlägsen liten ö i den åländska skärgården till de största scenerna i världen efter den gigantiska succén med boken Funky business ihop med Jonas Ridderstråle. Få har likt dessa två, under så lång tid, haft så starka positioner som key note speakers internationellt.

 


Om Volante

Volantes vision är att göra världen lite klokare och roligare. Det försöker vi uppnå genom att sprida idéer, kunskap och berättelser. Man kan beskriva oss som ett bokförlag och en agentur — hos oss finns Nobelpristagare, hyllade forskare, föreläsare, tänkare och författare som vill göra skillnad. Speakersnet ingår i koncernen. Volante driver också Gamla stans bokhandel på Stora Nygatan 7 i Stockholm.


Kontaktpersoner

Matilda Berg
PR-, sälj- och marknadsansvarig
Matilda Berg