2023-04-17 04:30Pressmeddelande

Hjärnan bakom iPhone: Så skapar du produkter som förändrar världen

Apple-ikonen och superentreprenören Tony Fadell har skrivit en bok om hur man skapar produkter och organisationer som förändrar världen. I slutet av april kommer den på svenska.
 
Så här säger Daniel Ek, vd och grundare av Spotify:
Tony har en omatchad förmåga att bryta ned sin oändliga kunskap, ledarskapsfilosofi och innovationsförmåga till konkreta råd om vad som krävs för att skapa produkter som överlever tidens tand.
Vem önskar sig inte en portabel mentor för hela livet? Skapa – Min guide till hur du bygger produkter, team och organisationer som förändrar världen (Build) är just en sådan; för familjeförsörjare, föräldrar, företagare, ledare och människor – skriven med lätt hand, avslöjande anekdoter och drastiska slutledningar.

Tony Fadell är hjärnan bakom iPod, som ledde vidare till iPhone och han har unik erfarenhet från techvärldens jättar som Apple och Google. Men samtidigt är han förvånansvärt ”old school” i sin filosofi.

Tobias Nielsén, Volantes grundare och VD:

Skapa är nog en en av de mest ultimata Volante-böcker jag har fått förmånen att ge ut. Fadells kombination av självutveckling, näringslivshistoria och livsinsikter rimmar oerhört väl med vårt motto om en klokare och roligare värld.

 ________________________________________________

Fler röster om Skapa

”Tony Fadell har skapat fler coola saker än någon annan i Silicon Valleys historia och i Skapa berättar han hur vi alla kan göra detsamma. Det här är den roligaste och mest fascinerande boken om nyfikenhet och uppfinningsrikedom jag någonsin läst.” 
– Malcolm Gladwell

”Tony Fadell är en av världens främsta experter när det kommer till att skapa bolag och galet bra produkter. I den här boken har han kokat ner all sin kunskap till ett lärorikt mentorskap i form av underhållande historier.” 
– Walter Isaacson, författare av bästsäljande biografier om bland andra Steve Jobs, Albert Einstein och Leonardo da Vinci

”Tony Fadell sammanfattar sin otroliga karriär i uppfriskande ärliga och ofta oväntade, praktiskt användbara råd. Det gäller oavsett om du vill bygga ett kreativt team, en stark företagskultur eller en meningsfull karriär. Eller skapa en fanstastisk produkt. Tony kommer att få dig både att tänka och tänka om.” 
Adam Grant, programledare för podcasten TED WorkLife och författare till bästsäljaren Think Again.

 ________________________________________________

Utgivningsdag 2023-04-25
Recensionsdag 2023-05-09


Ämnen: Ny bok

Om Volante

Volantes vision är att göra världen lite klokare och roligare. Det försöker vi uppnå genom att sprida idéer, kunskap och berättelser. Man kan beskriva oss som ett bokförlag och en agentur — hos oss finns Nobelpristagare, hyllade forskare, föreläsare, tänkare och författare som vill göra skillnad. Volante driver också Gamla stans bokhandel och kulturscenen/idéstudion Stora Nygatan 7 i Gamla stan i Stockholm.


Kontaktpersoner

Matilda Berg
PR-, sälj- och marknadsansvarig
Matilda Berg
Tobias Nielsén
Förlagschef
Tobias Nielsén