2020-12-02 06:25Pressmeddelande

APP-GURUNS BANBRYTANDE METOD FÖR ATT SKAPA OCH BRYTA VANOR

Boken Mikrovanor, dess förläggande redaktör Klas Ekman och författaren B J FoggBoken Mikrovanor, dess förläggande redaktör Klas Ekman och författaren B J Fogg

Med hjälp av Mikrovanor: De minimala förändringarna som ger maximala resultat  blir det möjligt att skapa varaktig förändring på riktigt. Det är den första boken mot allmänmarknaden av legendariske B J Fogg, Stanford-forskaren vars beteendedesign använts av Silicon Valleys främsta designers -- och därmed gjort oss alla till smart phone-zombies.

Boken visar hur du kan få ett gladare, hälsosammare, lärorikare och mer funktionellt liv: genom att börja på mikronivå. Klas Ekman, förläggande redaktör (och debuterande romanförfattare) berättar:

"Den här boken har jag haft en helt otrolig nytta av. Under pandemivåren och hösten har jag ständigt återkommit till den för att komma igång med morgonträning och arbetsrutiner som jag annars snabbt glidit ur. Metoden är så lätt och så förlåtande att det är lätt att återgå och börja om sin mikrovana även efter en vecka då man knappt orkat resa sig ur sängen. Och såna har det ju varit en del av under året som gått. BJ Foggs metod funkar verkligen – och jag är extremt glad över att den nu kommer ut på svenska och når många fler behövande, vilket väl egentligen är vi alla. Och den funkar till allt. Utan den här boken hade jag aldrig blivit klar med min egen roman."

Det handlar om att det önskade beteendet uppstår när motivationen, förmågan och knuffen sammanstrålar i rätt ögonblick och boken är full av handfasta tips på hur man går tillväga -- både för egen del eller som ledare eller förälder.

Boken hyllas på Amazon, med 4,7 av 5 i läsarbetyg bland nästan två tusen röster.

_____________________________________________________________

Mikrovanor: De minimala förändringarna som ger maximala resultat
B J Fogg
ISBN 978-91-7965-021-6
Utgivning 2020-12-17, recensionsdag 2021-01-09


Ämnen: Ny bok

Om Volante

Volantes vision är att göra världen lite klokare och roligare. Det försöker vi uppnå genom att sprida idéer, kunskap och berättelser. Man kan beskriva oss som ett bokförlag och en agentur — hos oss finns Nobelpristagare, hyllade forskare, föreläsare, tänkare och författare som vill göra skillnad. Volante driver också Gamla stans bokhandel på Stora Nygatan 7 i Stockholm.


Kontaktpersoner

Matilda Berg
PR-, sälj- och marknadsansvarig
Matilda Berg
Klas Ekman
Förläggande redaktör
Klas Ekman